HomeWinkelTroostattentiesKaarshouder ‘Iedereen is van de sterren’

Kaarshouder ‘Iedereen is van de sterren’

Productcode: M095641

30.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Bij het overlijden van een kind wordt vaak naar een ster verwezen als een teken van troost. De tekst in deze steen is van auteur en dichter Peter Verhelst. De boodschap is dat we allemaal tot de sterren behoren, ook wie er niet meer is. De tekst is een liefdevol aandenken voor iemand die er niet meer is. 40 mm hoog, diameter 110 mm.

De naam, geboorte- en overlijdensdatum kunnen op de steen worden geschreven. Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven.

In de steen zit een kaars. De kaars van het merk Spaas. De kaars wordt meegeleverd en is nadien makkelijk in de handel te vinden.

De kaarshouder kan enerzijds in een afscheidsdienst worden gebruikt of anderzijds thuis bij een urne of foto worden geplaatst.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en met de hand geschilderd met acrylverf. Deze gietsteen is heel duurzaam maar niet weerbestendig en dus enkel geschikt voor binnen. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

wit

Kleur

Wit

Levertijd (dagen)

6