HomeWinkelTroostattentiesTroostkei ‘Courage’ Wit

Troostkei ‘Courage’ Wit

Productcode: M095581

22.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Het woord ‘courage’ vindt zijn oorsprong in het Latijnse woord voor hart ‘cor’. De oorspronkelijke betekenis van ‘Courage’ was ‘zeggen wat er op je hart ligt’. De tijd linkte het woord steeds meer aan helden en heldendaden. Aan ridders en soldaten. Maar hoe schoon dat wij in het Nederlands iemand ‘courage’ toewensen. En dat we dat meestal doen als iemand het moeilijk heeft. Want je kwetsbaar opstellen in een moeilijke tijd, daar is moed voor nodig. En zo kreeg het woord z’n hart terug.

Schenk deze kei aan wie het moeilijk heeft, aan wie een hart onder de riem kan gebruiken. Toon dat je er bent en dat je weet dat het moeilijk is.

De letters van het woord COURAGE zijn met de hand ontworpen door Maud Bekaert. Daarna zijn ze met de hand gebeiteld in een kei en van die kei maakt ze reproducties in een duurzame mengeling van witte marmer en kalk.

De reproductie van de kei is mooi verpakt in een ecologisch katoenen zakje.
Op de achterkant van de steen kan een korte boodschap worden bijgeschreven (maximum acht woorden). Wil je dit? Geef dit dan bij het afronden van je bestelling in het vak ‘Bestelnotities’ door wat je er wil laten bijschrijven. Dit wordt er in potlood opgeschreven en gefixeerd met matte vernis.

De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

wit

Kleur

Wit

Afmetingen (cm)

12 x 6 x 2

Materiaal

Keramische Gietsteen

Levertijd (dagen)

6