HomeWinkelUrnenveldmonumentenUrnenveld monumenten in graniet met bronsurnenveldmonument in Brons

urnenveldmonument in Brons

Productcode: W091677

960.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Grafzerk om op een urnengraf te plaatsen met naamplaat in brons.

Afmetingen grafzerk:
bronzen plaat: 45 x 27 cm
grondplaat: 50 x 50 x 5 cm (lengte x breedte x dikte)

U kunt de grafzerk kiezen in de granietsoort naar uw keuze. De grafzerk is voorzien van een bronzen plaat waarin de familienaam en data worden uitgelaserd. De voornaam staat zwevend boven de bronzen plaat geschreven. De bronzen plaat is door middel van inox steunen bevestigd aan de grondplaat.

De gravure wordt uitgevoerd in het door u opgegeven lettertype.

U bekomt na bestelling steeds een “proefdruk” ter goedkeuring van de gravure. Daardoor worden fouten zo goed als uitgesloten.

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hieronder opgeven in de voorziene keuzemodule, “grootte van de grondplaat”. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be. Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Levertermijn (ook indien met plaatsing): +- 10 werkdagen

Hebt u vragen, aarzel niet om contact op te nemen met troosttartikelen.be, we staan steeds tot u dienst!

Extra informatie

Weight 1 kg
Materiaal

Brons

Levertijd (dagen)

21