HomeWinkelTroostattentiesWenskaart ‘De Wolken Zullen De Vorm Van Onze Liefde Aannemen’

Wenskaart ‘De Wolken Zullen De Vorm Van Onze Liefde Aannemen’

Productcode: M095557

5.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Het idee van de herinneringscirkel komt van  rouwtherapeut Manu Keirse. Het idee werd met zijn goedkeuren uitgewerkt voor Atelier Wolk.

Het is belangrijk dat we blijven herinneren. Tijdens feestdagen of bij een verjaardag, huwelijk of geboorte wordt rouw vaak extra moeilijk. We willen onze dierbaren dicht bij ons, ook wie er niet meer is.  Je kan de cirkel ophangen waar je wil. Op een plekje waar alleen jij hem ziet of net op een plaats waar iedereen de cirkel kan zien. De cirkel kan een manier zijn om de naam van je geliefde, vader, moeder, kind of vriend dichtbij te houden. Of het kan een teken zijn naar de buitenwereld dat het ok is om te praten over wie er niet meer is. Je maakt de naam van van wie wordt gemist zichtbaar en opent zo de mogelijkheid om herinneringen op te halen.

“Verdriet komt altijd terug”. Ook op belangrijke momenten en feestdagen zoals Kerstdag, Nieuwjaar, moederdag, een verjaardag of een huwelijk. Op die momenten kan de herinneringscirkel een plek krijgen in die dag. Het kan een helend ritueel worden om de cirkel bijvoorbeeld op te hangen in de kerstboom, de feestzaal,…

De zachtblauwe cirkel draagt aan de ene kant de tekst ‘De wolken zullen de vorm aannemen van onze herinneringen’. De tekst is van auteur en dichter Peter Verhelst. Op de andere kant van de cirkel kan je de naam schrijven van een dierbare. De cirkel is afgewerkt met een mooie strik. Wil je dat Maud Bekaert er een naam op schrijft in haar sierlijk handschrift? Geef dat dan door in het vak ‘bestelnotities’ bij het afronden van je aankoop.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

wit

Kleur

Wit

Materiaal

Papier

Levertijd (dagen)

6