HomeWinkelTroostattentiesWenswoorden ‘Ik Denk Aan Je’ in Cortenstaal

Wenswoorden ‘Ik Denk Aan Je’ in Cortenstaal

Productcode: M095562

80.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze sobere tekstplaat zegt op de meest eenvoudige manier hoe je iemand die er niet meer is, dichtbij kan houden. In onze gedachten leef je verder. ‘Ik denk aan je’. Bij het heengaan van een geliefde, een moeder, een vader, een kind, een vriend of vriendin wil je laten weten dat je nog aan die persoon denkt. Dat die in gedachten altijd bij je zal blijven. 

De letters, elegante Romeinse kapitalen, zijn een tijdloos en stijlvol ontwerp van letterontwerpster Maud Bekaert. De tekst is gelaserd uit cortenstaal. Cortenstaal is een legering van gewoon staal met koper, chroom en zink. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat het roest dat wordt gevormd een bescherming biedt voor het metaal. Hierdoor is cortenstaal uitermate weerbestendig en zal het nooit ‘doorroesten’. Tijdens het roestproces kunnen er wel vlekken ontstaan op de ondergrond. Indien je de tekstplaat op een gevoelige ondergrond (natuursteen of blauwsteen) wenst te plaatsen, kies je beter voor de uitvoering in gelakte inox. Bekijk deze uitvoering hier.

Bij het overlijden van een geliefde kan deze tekstplaat in de afscheidsdienst worden gebruikt. Je kan achter de tekst, op de metalen voet van het stuk, een kaars plaatsen. De gloed van het kaarslicht is zichtbaar door de letters. Het effect hiervan is warm en mooi. Later kan de tekstplaat in een interieur bij een foto of urne worden gezet of buiten op een graf worden geplaatst. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Bruin

Kleur

Roest bruin

Afmetingen (cm)

15,1 x 17 (sokkel 15,1 x 10)

Materiaal

Cortenstaal

Levertijd (dagen)

6