HomeWinkelTroostattentiesWenswoorden ‘Until We Meet Again’ in Cortenstaal Op Stok

Wenswoorden ‘Until We Meet Again’ in Cortenstaal Op Stok

Productcode: M095632

100.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze herdenkingstekst is met de hand ontworpen door Maud Bekaert. Het is een tekst die na een overlijden heel troostend kan zijn en de nadruk legt op het weerzien. Ooit. Op welke manier dan ook.

Met de staaf die uit de tekst komt kan je ‘Until we meet again’ op verschillende ondergronden plaatsen. Je kan de tekst enerzijds in je woonkamer of op je terras in een bloempot plaatsen en anderzijds in je tuin in het gras of een bloemperk. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Als je ‘Until we meet again’ op een grafsteen plaatst, boor je het best een gat in de steen waarin je de staaf kan verlijmen. Dit vooral om diefstal te voorkomen. Hou er wel rekening mee dat cortenstaal op een tere ondergrond zoals natuursteen (witsteen, blauwsteen), roestvlekken kan nalaten.

De herdenkingstekst is uitgevoerd in cortenstaal. Cortenstaal is een legering van gewoon staal met koper, chroom en zink. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat het roest dat wordt gevormd een bescherming biedt voor het metaal. Hierdoor is cortenstaal uitermate weerbestendig en zal het nooit ‘doorroesten’. 25,7 x 58,7 cm (cortenstaal 3mm dik)

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

Bruin

Kleur

Roest bruin

Afmetingen (cm)

25,7 x 58,7 (cortenstaal 3mm dik)

Materiaal

Cortenstaal

Levertijd (dagen)

6